Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
18.05.2016

РІШЕННЯ

м. Кіровоград                                                                                           27 квітня 2016 року
 
            Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградської області на відкритому засіданні у складі: голови Пільгуй М.О., секретаря Роміциної О.М. та членів ради Короткова В.В.,  Халявка В.М.,  Нєдорєз В.І., Агліуліна Р.М., Лінчевського Д.Ю., Джогана М.П.  за участі прес-секретаря прокурора області Звенигородської О.В. та керівника Олександрійської  місцевої прокуратури Білоусова І.О. ,  розглянувши  питання порядку денного,  керуючись п. п. 1.4, 2.1, 3.3, 3.6, 4.2, 5.6, 5.7 Положення про Консультативну раду,
 
                                                           вирішила:
 
 
 
1.     Інформацію керівника Олександрійської місцевої прокуратури Білоусова Ігоря Олександровича про основні напрямки та проблемні питання в  роботі оновленої місцевої прокуратури прийняти до відома.
 
2.     Звернутись до виконавчого директора філії НТКУ «Кіровоградська регіональна дирекція» Мурованого В.Ж. з проханням надати ефірний у програмі «Лінія захисту» для висвітлення та обговорення питань, пов’язаних з реформуванням органів прокуратури ( за участю керівників місцевих прокуратур та членів Консультативної ради при прокуратурі Кіровоградської області ).
 
3.     На наступне засідання Консультативної ради запросити керівника Новоукраїнської місцевої прокуратури Дьолога Віталія Володимировича з метою обміну інформацією.
 
4.     Наступне засідання призначити на 25 травня 2016 року на 15 годину.
 
Голова Консультативної ради
при прокуратурі Кіровоградської області                                               М.О. Пільгуй

кількість переглядів: 708