Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
08.09.2015

РІШЕННЯ

м. Кіровоград                                                                                              22 липня  2015 року
 
            Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградської області на відкритому засіданні у складі: голови Пільгуй М.О., секретаря Роміциної  О.М. та членів ради Короткова В.В.,  Краснокутського О.В.,  Халявка В.М.,  Джогана М.П.,  Копотієнка С.В., Короткова А.Є.,  Саєнко І.А., Поліщука В.В., Мельника П.П., Дьолога В.Ю., Андреєвої Л.М., Тертичного С.В., Панасенка І.Ю., Лінчевського Д.Ю., Фаренюка В.А., Дуднік І.В., Нікішова Г.І.  за участі прес-секретаря прокурора області  Звенигородської О.В. та заступника прокурора Кіровоградської області Приходька В.В.,  розглянувши та обговоривши  питання порядку денного,  керуючись п. п. 1.4, 2.1, 3.3, 3.6, 4.2, 5.6, 5.7 Положення про Консультативну раду,
 
                                                           вирішила:
 
1.     Обрати головою Консультативної ради на один рік Пільгуя М.О.
 
2.      Обрати секретарем Консультативної ради на один рік Роміцину О.М.
 
 
3.     Запросити на наступне засіданні Консультативної ради Кернасюка С.В. відповідно до звернення Голови Громадської ради при обласній державній адміністрації.
 
4.     Заслухати інформацію члена Консультативної ради Дуднік І.В. про звіт комісії міськвиконкому про виділення земельних ділянок в лісопарковій зоні м. Кіровограда на наступному засіданні ради.
 
 
5.     На наступному засіданні ради заслухати інформацію представника прокуратури області про стан розгляду звернень громадян про крадіжки металобрухту та крадіжки в ліфтовому господарстві ( внесення заяв до ЄРДР, досудове розслідування та процесуальне керівництво ).
 
 
6.     Наступне засідання Консультативної ради призначити на 09 вересня  2015 року на 15 годину, на якому заслухати на обговорити зазначені питання з прийняттям можливих рішень.
 
Голова Консультативної ради
при прокуратурі Кіровоградської області                                               М.О. Пільгуй

кількість переглядів: 943