Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.10.2020
Звіт про розгляд запитів на інформацію за 9 місяців 2020 року
Розгляд запитів на інформацію
за 9 місяців 2020 року органами прокуратури Кіровоградської області
 
Упродовж січня-вересня поточного року до органів прокуратури Кіровоградської області подано 91 запит на інформацію (у тому числі 7 дублікатів) та 2 запити перебувало у залишку з 2019 року.
Із числа розглянутих (61) надано інформацію по суті - на 37 запитів; роз’яснення - на 20 та відмовлено у задоволені 4 запитів. Двадцять чотири запити направлено належним розпорядникам інформації, у тому числі місцевим прокурорам – 6.
Найбільшу кількість інформаційних запитів розглянуто апаратом Кіровоградської обласної прокуратури (46). У розрізі місцевих прокуратур: Новоукраїнською розглянуто 8 запитів, Олександрійською та Кіровоградською по три кожною, Знам’янською - 1.
Цьогоріч запити на інформацію до органів прокуратури області надходили: поштовим зв'язком – 47, електронною поштою – 21, та на особистому прийомі - 6.
Більшість із запитувачів - це громадяни, якими скеровано до органів прокуратури області 63 запити, що становить 69% від загальної кількості поданих у поточному році запитів. Від представників засобів масової інформації та громадських організацій надійшло 28 запитів.
За категоріями запити, які розглянуті органами прокуратури Кіровоградської області, стосувалися:
·        питань досудового розслідування – 15;
·        питань організаційно-розпорядчої діяльності (9), зокрема про надання статистичної інформації - 7;
·        кадрових питань – 9;
·        інших питань – 27.
Упродовж третього кварталу 2020 року до Кіровоградської обласної прокуратури повторні запити, з причин неповноти надання запитуваної інформації не надходили.
Рішення, дії чи бездіяльність підпорядкованих прокурорів із питань надання (відмови) інформації на запити до відомства та суду не оскаржувалися.
 
 
Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів
Кіровоградської обласної прокуратури

кількість переглядів: 411