Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.04.2020
Звіт про розгляд запитів на інформацію за 3 місяці 2020 року
 
Розгляд запитів на інформацію за 1 квартал 2020 року.
Упродовж січня-березня поточного  року до органів прокуратури області на вирішенні органів прокуратури області перебувало 42 запити на інформацію (у тому числі 5 дублікатів).
Із числа розглянутих запитів (32) надано інформацію по суті на 19, роз’яснення на 11. Відмовлено у задоволенні двох запитів. Пять запитів надіслано іншим розпорядникам, у тому числі підпорядкованому прокурору – 2.
Найбільшу кількість запитів розглянуто апаратом прокуратури Кіровоградської області (26) та Новоукраїнською місцевою прокуратурою (4). Олександрійською та Кіровоградською місцевими прокуратурами - по одному кожною.
Запити на інформацію до органів прокуратури області надходили: поштовим зв'язком – 24, електронною поштою – 12, та на особистому прийомі - 6.
Більшість із запитувачів, це громадяни, якими скеровано до органів прокуратури області 29 запитів, що становить 58% від загальної кількості поданих запитів. Від представників засобів масової інформації та громадських організацій – 13.
За категоріями запити, які розглянуті органами прокуратури області, стосувалися:
- питань досудового розслідування – 9;
- питань організаційно-розпорядчої діяльності (3), зокрема про надання статистичної інформації - 1;
- кадрових питань - 1
- інших питань – 19.
Упродовж 2019 року до прокуратури Кіровоградської області повторні запити, з причин неповноти надання запитуваної інформації не надходили.
Рішення, дії чи бездіяльність підпорядкованих прокурорів із питань надання (відмови) інформації на запити до відомства та суду не оскаржувалися.
 
 
Відділ організації прийому громадян,
розгляду звернень та запитів
прокуратури Кіровоградської області
 
 
 

кількість переглядів: 472