Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.07.2018
Розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2018 року.
Розгляд запитів на інформацію за 6 місяців 2018 року.
Упродовж першого півріччя поточного року на вирішенні органів прокуратури Кіровоградської області перебувало 39 запитів на інформацію.
Із числа розглянутих запитів (38) надано інформацію по суті на 19 запитів, роз’яснення на 15, відмовлено у задоволенні у чотирьох випадках. Один запит спрямовано іншим розпорядникам.
Запити на інформацію до органів прокуратури Кіровоградської області надходили: електронною поштою – 18, поштовим зв'язком – 14, на особистому прийомі подано – 6 запитів.
Більшість із запитувачів, це громадяни, якими скеровано до органів прокуратури області 28 запитів, що становить 72% від загальної кількості поданих запитів. Від представників засобів масової інформації та громадських організацій та юридичних осіб – 11.
За категоріями запити, які розглянуті органами прокуратури області  стосувалися: 
-  з питань досудового розслідування 15 запитів;
-  з питань організаційно-розпорядчої діяльності 5 запитів (4 з яких про надання статистичної інформації);
-  з кадрових питань 2 запити;
-  з питань представництва інтересів громадян та держави в суді – 3 запити;
-  з інших питань 13 запитів.
Упродовж першого півріччя 2018 року до прокуратури Кіровоградської області повторні запити, з причин неповноти надання запитуваної інформації не надходили.
Рішення, дії чи бездіяльність підпорядкованих прокурорів із питань надання (відмови) інформації на запити до відомства та суду не оскаржувалися.
 
 
Відділ організації
прийому громадян, розгляду звернень

та запитів прокуратури області

кількість переглядів: 570