Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.01.2020

Правоохоронними органами викрито незаконну врізку в газопровід та припинено діяльність 17 нелегальних автозаправних пунктів. Стан справ у цій сфері прокурором області взято на контроль

Прокуратура Кіровоградщини у співпраці з іншими правоохоронними органами продовжує вживати заходи щодо протидії нелегальному функціонуванню автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів в регіоні.

Прокуратурою області спільно з співробітниками Служби Безпеки в області у м. Олександрія викрито та припинено несанкціоновану діяльність врізки в газопровід та реалізації з неї скрапленого газу.
Як встановило слідство, незаконну діяльність організував та здійснював мешканець Олександрійського району. З метою власного збагачення підприємливий ділок здійснив врізку в газопровід, з якої, за грошові кошти, здійснював заправку автотранспортних засобів населення м. Олександрії та Олександрійського району, у тому числі і громадського транспорту міста.

Наразі скоординованими заходами прокуратури області, СБУ та податкової міліції ДФС на Кіровоградщині припинено діяльність 17 нелегальних автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів. За кожним фактом розпочато та триває досудове розслідування.
Стан справ у цій сфері прокурором області взято на особистий контроль.

кількість переглядів: 662