Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2017

На Кіровоградщині справу рейдера направлено до суду

Олександрійською місцевою прокуратурою завершено досудове розслідування відносно 32-річного киянина за підозрою у скоєнні ним злочинів, передбачених ч.1 ст.205-1 (підроблення документів, які подаються для проведення державної реєстрації юридичної особи та фізичних осіб – підприємців) та ч.3 ст. 206-2 (протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації) Кримінального кодексу України, який в незаконний спосіб намагався захопити приватне сільськогосподарське підприємство «Богнер» ( Петрівський район).

За словами керівника Олександрійської місцевої прокуратури Ігоря Білоусова одразу після надходження заяви про вчинення кримінального правопорушення від керівника вказаного ПСП правоохоронцями зареєстровано кримінальне провадження та розпочато досудове розслідування.
«Під час проведення невідкладних слідчих дій, вжито вичерпних та дієвих заходів з метою попередження неправомірного захоплення активів, а також продукції вищезгаданого підприємства та розпорядження ними в незаконних спосіб, вдалося унеможливити наміри зловмисника захопити підприємство та його активи», - розповідає керівник прокуратури.
Наразі досудове розслідування завершено. Обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 686