Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.01.2024

Судитимуть водія «AUDI», який у стані сп’яніння спричинив в обласному центрі ДТП із загиблою

Дорожня аварія сталася 25 листопада 2023 року на  Ковалівці у вечірній час.

Кіровоградська обласна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно водія автомобіля «AUDI A4» за обвинуваченням у  вчиненні  дорожньо-транспортної  пригоди у стані алкогольного сп’яніння, що спричинило загибель  людини (ч.3 ст. 286-1 КК України).
 
Дорожня аварія сталася 25 листопада 2023 року на  Ковалівці у вечірній час.
 
Водій автомобіля «AUDI A4», рухаючись по вулиці  Вокзальній, виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив зіткнення з автомобілем «ЗАЗ», який рухався назустріч в межах своєї смуги.
 
Внаслідок зіткнення водій та пасажирка автомобіля «ЗАЗ» (матір та донька) були травмовані. Жінка, яка була за кермом отримала серйозні тілесні ушкодження, за її життя боролись лікарі, але врятувати її не вдалося.
 
Водій уродженець Херсонщини, 1996 р.н., лікар за професією.
 
Керував автівкою  нетверезий. У його крові зафіксували 2.3 проміле алкоголю.
 
Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами до десяти років.
 
Досудове розслідування здійснювалося слідчими СУ ГУНП в  Кіровоградській області.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 

кількість переглядів: 453