Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2019

Оголошено підозру колишньому керівнику одного із райавтодорів за фактом привласнення майна

Новоукраїнською місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом привласнення та заволодіння чужим майном, вчиненого шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем.

Встaновлено, що колишній начальник філії «Новоукраїнський райавтодор» ДП «Кіровоградський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», зловживаючи своїм службовим становищем, користуючись доступом до майна та товарно-матеріальних цінностей, надаючи вказівки підлеглим працівникам щодо переміщення належного філії майна, створюючи удаваність його використання у службових (виробничих) цілях привласнив належне автодору майно на загальну суму 269 тис. грн.
Наразі Добровеличківським ВП Новоукраїнського ВП ГУНП в Кіровоградській області за процесуального керівництва Новоукраїнської місцевої прокуратури повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст 191 Кримінaльного кодексу Укрaїни.
За скоєне йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Триває досудове розслідування.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2010