Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.11.2017

Високопосадовців, викритих на отриманні неправомірної вигоди, взято під варту

За клопотанням прокуратури Кіровоградської області заступнику голови РДА та заступнику міського голови одного із міст Кіровоградщини обрано запобіжні заходи.

Сьогодні, 23 листопада, у Ленінському районному суді за клопотанням слідчого обирався запобіжний захід для посадовців, викритих на отриманні неправомірної вигоди у сумі 150 тис грн.
Суд задовольнив клопотання слідчого, щодо обрання для обох фігурантів справи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Водночас суд визначив їм розмір застави у сумі 128 тисяч гривень.
Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.
Нагадаємо, зазначених осіб було викрито на одержанні неправомірної вигоди прокуратурою області спільно з співробітниками управлінням захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчих працівників Головного управління Національної поліції в області 21 листопада 2017 року. Кошти вони вимагали від підприємця за надання земельної ділянки на території міського сміттєзвалища для встановлення лінії по переробці та сортування сміття.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2375