Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.01.2017

На Кіровоградщині судитимуть серійного вбивцю, на рахунку якого смерть підлітка та молодої жінки

За процесуального керівництва прокуратури області завершено досудове розслідування кримінального провадження відносно 46-річного злочинця, обвинуваченого у вчиненні резонансних вбивств у м. Олександрія.

В ході слідства зібрано достатню кількість доказів того, що саме обвинувачений пограбував та вбив 13-річного підлітка та 21-річну дівчину з м. Олексадрії. Відносно ще однієї мешканки міста, він здійснив розбійний напад поєднаний з незакінченим замахом на вбивство.
Обвинувальний акт скеровано до суду за п.2, п.4, п.6, п.13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з корисливих мотивів особою, що раніше вчиняла умисне вбивство), ч. 4 ст. 187 (розбій), ч.2 ст.186 (грабіж) Кримінального кодексу України.
Згідно висновку стаціонарної комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи обвинувачений є осудним. На час слідства за клопотанням прокуратури йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Нагадаємо, судимого за вбивства 46-річного уродженця Волині, який достроково звільнився з місць несвободи за «законом Савченко», було затримано співробітниками поліції у серпні минулого року за підозрою у грабежі. В ході слідчих дій встановлено його причетність до вбивств вищезазначених осіб, скоєних в умовах неочевидності.  
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             

кількість переглядів: 2033