Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.12.2016

У прокуратурі Кіровоградської області відбулись урочистості з нагоди професійного свята

Вчора, в прокуратурі Кіровоградської області відбулись урочисті збори з нагоди 25 – річниці Дня працівників прокуратури України.

Привітати прокурорів прийшли перші особи Кіровоградщини: голова обласної державної адміністрації Сергія Кузьменка, міський голова Кропивницького Андрій Райкович,  очільники правоохоронних відомств регіону та інші поважні гості.
Під час зібрання прокурор області Анатолій Коваленко наголосив: «Сьогодні важливий день. Ми відзначаємо не тільки професійне свято, а й 25-річчя української прокуратури. У такий день не хочеться говорити про скрутні часи та реформи. Я впевнений, кожного дня, кожен з вас якісно і старанно виконує свої професійні обов’язки задля утвердження законності, справедливості та правопорядку».
За вагомі досягнення у роботі, ініціативу, оперативність та з нагоди професійного свята кращих працівників прокуратури нагороджено грамотами та подяками Президента України, Генерального прокурора України, прокурора області, голови облдержадміністрації, міської ради, а також в порядку заохочення присвоєно класні чини.
В рамках урочистостей  також були нагороджені кубками та грамотами переможці спортивного турніру серед працівників прокуратури Кіровоградщини, присвяченого професійному святу, що відбувся на цих вихідних.
 Відзнаки отримали команди апарату прокуратури області за першість в змаганнях з стрільби, настільного тенісу та міні-футболу, а команда Кіровоградської та Олександрійської місцевої прокуратури  за зайняті перші місця в змаганнях з естафети та дартсу відповідно. За загальним заліком турніру першість виборола команда апарату прокуратури Кіровоградської області.
За сприяння в організації та проведенню спортивного турніру на належному рівні керівництво прокуратури області оголосило подяку Президенту Федерації рукопашного бою, майстру 5 дану Ігореві Іванову.


 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області             

кількість переглядів: 1632