Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2016

Зібрані докази підтверджують причетність рецидивіста до двох вбивств дітей в Олександрії - прокуратура

Заступник прокурора Кіровоградської області Віктор Приходько повідомив, що зібрані під час досудового розслідування докази підтверджують причетність 46-річного чоловіка, затриманого за грабіж у м. Олександрія, до двох резонансних вбивств – 13- річного підлітка та 21-річної дівчини.

«Керівництво прокуратури області особисто контролює хід зазначеного розслідування. На причетність до вбивств саме цієї особи вказують ряд доказів в тому числі і результати ряду експертиз. Так, на тілі та речах загиблих виявлено генетичні зразки підозрюваного. Сам підозрюваний відмовляється співпрацювати зі слідством та надавати будь-які покази. За рекомендацією лікарів психіатрів вирішується питання про призначення йому комплексної судово-психолого-психіатричної експертизи», -  розповів Віктор Приходько.
Насамкінець він зазначив, що в рамках досудового розслідування вказаній особі оголошено підозру за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство двох осіб), ч. 2  ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Нині підозрюваний за клопотанням прокуратури перебуває під вартою.
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2481