Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.08.2016

Вітання прокурора Кіровоградської області Анатолія Коваленка до Дня Незалежності України

Шановні мешканці Кіровоградщини щиро вітаю вас із визначними для нашого суспільства святами - 25-ю річницею Незалежності України та Днем Державного Прапора України!

Чверть століття тому відкрилась принципово нова сторінка в історії нашої молодої держави. 24 серпня 1991 року започатковано новий етапі в житті українського народу, в цей день законодавчо закріплено його прагнення до національного відродження, духовної свободи, культурного піднесення.
Саме нам судилось стати учасниками творення новітньої держави, а сьогодні – відстоювати її цілісність. Ситуація в країні висуває до кожного з нас високі вимоги, спонукає до особистої відповідальності перед майбутніми поколіннями. Попереду нас чекає ще багато випробувань, проте, впевнений, що разом ми відстоїмо право бути господарями на багатій українській землі, право на самостійність та вільнодумство, право йти власним незалежним шляхом.
В ці урочисті дні бажаю вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров’я, щедрої долі, успіхів у справах та починаннях.
Хай синьо-жовтий стяг майорить у кожному куточку України, як офіційний символ суверенітету, як  втілення національної єдності і перемоги, як священний оберіг, що наповнює серця гордістю за наш волелюбний народ.
 
 
Прокурор Кіровоградської області                              
Анатолій Коваленко

кількість переглядів: 1659