Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.08.2016

В Кропивницькому судять водія, винного у смертельній ДТП, в якій загинула наречена в день власного весілля

Прокуратурою Кіровоградської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно водія, з чиєї вини у ДТП загинула наречена та її мати, а малолітній племінник отримав тяжкі травми.

Розслідуванням встановлено, що 21 червня 2015 року 36-річний водій автомобіля «TOYOTA CAMRY», перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, рухаючись на перехресті вулиць Яновського та Ушакова  в м. Кропивницький на заборонений сигнал світлофора допустив зіткнення з автомобілем «RENAULT DUSTER», в якому перебувало молоде подружжя та ще двоє людей. В результаті ДТП двоє пасажирів автомобіля «RENAULT DUSTER», а саме 25-річна наречена та 49-річна жінка від отриманих тілесних ушкоджень померли, а 11- річний хлопчик отримав тяжкі тілесні ушкодження. Сам же винуватець жодних заходів для надання допомоги потерпілим не вжив, а після скоєння ДТП зник з місця пригоди. Рік вказана особа перебувала у розшуку. Після того, як правоохоронцям вдалося встановити місце його знаходження, горе-водію було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.  
Наразі обвинувальний акт за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху, особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть кількох осіб) та ч.1 ст. 135 (залишення в небезпеці) КК України перебуває на розгляді суду.  
У разі доведення вини чоловікові загрожує позбавлення волі на строк від п’яти  до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 2271