Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2016

На Кіровоградщині завершено розслідування за фактом отримання хабара начальником райвідділу ДСНС

Слідчим відділом прокуратури області завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди в розмірі однієї тисячі доларів США начальником одного з районних відділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області.

Начальника райвідділу було затримано «на гарячому» у листопаді минулого року прокуратурою спільно з СБУ. Кошти він вимагав та отримав за вирішення питання щодо працевлаштування мешканця області у підпорядкований йому райвідділ.
Обвинувальний акт за ч. 3 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди поєднане з її вимаганням) Кримінального кодексу України прокуратурою скеровано на розгляд суду. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з конфіскацією майна.
На час досудового розслідування посадовцю було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 96 тис грн. Крім того його відсторонено від займаної посади.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1871