Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
25.09.2015

Прокуратура тримає на контролі розслідування діяльності злочинної групи, яка займалась виготовленням і збутом наркотиків

Прокуратурою області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом виготовлення та збуту наркотиків організованою злочинною групою.

Незаконну діяльність з виготовлення та збуту психотропної речовини – метамфетаміну, організували мешканці міста Знам’янки. Розповсюджували наркотик на території вказаного населеного пункту наркозалежним, в тому числі й неповнолітнім. Встановлено численні факти обміну метамфетаміну на мобільні телефони, побутову техніку та інші матеріальні цінності.
Діяльність злочинної групи було викрито співробітниками УСБУ в області. Наразі, 4 її учасників затримано, проводяться слідчо-оперативні заходи щодо встановлення інших причетних осіб.
Правова кваліфікація кримінального правопорушення ч.2 ст.307 КК України, тобто незаконне виготовлення та збут наркотиків.
В свою чергу за клопотанням прокуратури області вирішується питання про обрання фігурантам кримінального провадження запобіжного заходу. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою.
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1925