Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.06.2015

В прокуратурі області відбулися навчальні семінари

Сьогодні, під головуванням першого заступника прокурора області Анатолія Гоя відбувся навчально-практичний семінар на тему: «Проблемні питання судового провадження та організації роботи з розгляду звернень і особистого прийому громадян, шляхи їх усунення».

В ході навчання було заслухано інформацію представників прокуратури та апеляційного суду області про основні проблемні питання під час розгляду проваджень судами першої інстанції, реагування прокурорів на незаконні судові рішення та шляхи удосконалення роботи органів прокуратури з питань розгляду звернень громадян.
Крім того, під головуванням заступника прокурора області Віктора Приходька проведено семінар з проблемних питань організації представництва на захист інтересів громадян та держави в суді.
Учасниками вказаного заходу обговорено особливості здійснення представницької діяльності в нових умовах, судову практику та проблемні питання вказаної ланки, а також організацію роботи прокурора як учасника виконавчого провадження та суб’єкта владних повноважень.
Семінари пройшли у живому діалозі, в ході якого учасники заходів обмінювались думками та ділились досвідом на вказаних напрямах прокурорської діяльності.       
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 1913