Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.02.2015

Прокуратуру Кіровоградської області очолив Анатолій Коваленко

Сьогодні, 4 лютого, заступник Генерального прокурора України Олег Бачун представив колективу нового керівника – старшого радника юстиції Анатолія Коваленка.

Захід відбувся за участі керівництва органів влади, місцевого самоврядування, правоохоронних і судових структур, представників ЗМІ та громадськості.
Розпочинаючи свій виступ, Олег Бачун запросив присутніх вшанувати хвилиною мовчання пам'ять Героїв, полеглих за Україну. Після чого ним  оголошено наказ Генерального прокурора України від 3 лютого, яким Анатолія Коваленка призначено прокурором Кіровоградської області.
В ході представлення Олег Бачун коротко зупинився на нагальних питаннях  роботи наглядового відомства регіону та змінах в системі органів прокуратури в цілому. «В області є позитивні напрацювання, зокрема боротьба з корупцією серед чиновників, при цьому потребують доведення до логічного завершення резонансні провадження, особливо по подіям місцевого Євромайдану. Законні рішення в судах по кожному такому провадженню доведуть суспільству ефективність вашої роботи», - підкреслив Олег Володимирович.
Своєю чергою, присутні керівники органів влади та місцевого самоврядування привітали Анатолія Івановича з призначенням на посаду, побажавши йому гідно винести усі випробування на новому робочому місці.
Водночас прокурор області наголосив, що усвідомлює високу відповідальність керувати наглядовим відомством регіону у важкі часи. Він також окреслив пріоритети роботи прокуратури за його керівництва: «Пріоритети прості, корисні для держави та зрозумілі для суспільства. У взаємодії з органами влади, місцевого самоврядування, правоохоронної системи та за обов’язкової  участі громадськості вивести державу та рідну Кіровоградщину на новий європейський рівень».
 
 
Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

кількість переглядів: 3429