Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
26.06.2017

РІШЕННЯ

м. Кропивницький                                                                                  31 травня 2017 року
 
            Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградської області на відкритому засіданні у складі: голови Пільгуй М.О., секретаря Роміциної О.М. та членів ради   Нєдорєз В.І., Агліуліна Р.М., Лінчевського Д.Ю., Джогана М.П., Краснокутського О.В.,  Лебідь В.В., Нікішова Г.І.,  Андрєєвої Л.М., Саєнко І.А., Копотієнка С.В., Гречухи М.В.  за участі прес-секретаря прокурора області Звенигородської О.В. та заступника прокурора Кіровоградської області Рудницького А.М.,  розглянувши  питання порядку денного,  керуючись п. п. 1.4, 2.1, 3.3, 3.6, 4.2, 5.6, 5.7 Положення про Консультативну раду,
 
                                                           вирішила:
 
 
 
1.     Інформацію  заступника  прокурора Кіровоградської області Рудницького А.М. про результати роботи прокуратури області з актуальних питань боротьби з корупцією в регіоні та про взаємодію органів прокуратури із представниками Всеукраїнського Руху проти політичної корупції «Під контролем»  прийняти до відома.
 
 
2.     Інформацію представника від Кіровоградщини у Всеукраїнському Русі (ГО) «Під контролем» Сінченка Д.В.  прийняти до відома.
 
 
3.     Інформацію члена Консультативної ради Джогана М.П.  та заступника прокурора області Рудницького А.М. з приводу господарського та корпоративного конфлікту у ФГ села Бережинка Кіровоградського району/області   прийняти до відома.
 
4.     Звернутись до члена Консультативної ради Халявка В.М. з пропозицією визначитись та повідомити секретаря до наступного засідання щодо свого членства у складі ради.
 
5.     З урахуванням планових відпусток членів Консультативної ради та з метою забезпечення кворуму наступне засідання ради призначити на 06 вересня 2017 року на 15-00 годину.
 
6.     Прийняти до відома можливість скликання позачергових засідань Консультативної ради в порядку, визначеному пунктом 2.3 Регламенту.
 
 
 
Голова Консультативної ради
при прокуратурі Кіровоградської області                                               М.О. Пільгуй

кількість переглядів: 758