Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
30.11.2016

РІШЕННЯ

м. Кропивницький                                                                          23 листопада  2016 року
 
            Консультативна рада при прокуратурі Кіровоградської області на відкритому засіданні у складі: голови Пільгуй М.О., секретарі Роміциної  О.М., членів ради  Короткова В.В., Поліщука В.В.,  Дьолога В.Ю.,  Тертичного С.В.,  Лебідь В.В., Агліуліна Р.М., Бочарова - Туза В.В., Нєдорєз В.І., Саєнко І.А., Гречухи М.В., Мельника П.П., Дуднік І.В., за участі прес-секретаря прокурора області Звенигородської О.В.,   розглянувши та обговоривши  питання порядку денного,  керуючись п. п. 1.4, 2.1,  4.2 та 5.6 Положення про Консультативну раду,
 
                                                           вирішила:
 
1.     Звернення громадянина Орешкова Г.М. з питань законотворчої роботи щодо проведення референдумів, тлумачення питань підслідності кримінальних проваджень та порядку внесення заяв до ЄРДР,  атестації співробітників прокуратури Кіровоградської області прийняти до відома. Рішення із зазначених питань не приймати у зв’язку з тим, що вони не відносяться до повноважень Консультативної ради.
 
2.      Звернутись до прокурора Кіровоградської області Коваленка А.І. з пропозицією надати інформацію про хід розслідування кримінальних проваджень по заявам громадянина Токманенко Сергія Володимировича ( заяви від 14.10.2015р. та від 07.12.2015р.).
 
3.     Доручити членам Консультативної ради Лебідь В.В. та Пільгуй М.О. надати інформацію по зверненню громадянки Балясової Тетяни Леонідівни
 
 
4.     Розглянути викладені в п.2 та п.3 питання на наступному засіданні Консультативної ради 20 грудня 2016 р. о 15-00 год.
 
Голова Консультативної ради
при прокуратурі Кіровоградської області                                               М.О. Пільгуй

кількість переглядів: 783