Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування


 
15.09.2014

Відбулося чергове засідання консультативної ради при прокуратурі Кіровоградської області.

8.09.14 року відбулося чергове засідання консультативної ради при прокуратурі Кіровоградської області. На засіданні прийняли рішення:
1.  Скерувати   скаргу відомого консультаціями щодо звернень до Європейського суду кіровоградського юриста Ігоря  Погасія   щодо корупційних правопорушень та інших питань прокурору  області Михайлу Гаврилюку.
2. Заслухавши інформацію члена консультативної ради Володимира Поліщука про незаконне звинувачення в адміністративному правопорушенні   та накладення адміністративного стягнення на  громадянку  Задорожню Л.В. консультативна рада звернулася до прокуратури області взяти  на контроль це питання  і перевірити законність постанови, дати оцінку діяльності посадових осіб спецінспекції Кіровоградської міської ради та відповідності їх дій визначеним повноваженням та вимогам чинного законодавства.
3.Наступного засідання розглянути пропозиції  щодо нових кандидатур та кількісного складу консультативної ради та надати  пропозиції на розгляд прокуратури області.
4.Голові консультативної ради доповісти питання можливості призову на військову службу у контексті Закону України « Про військовий обов»язок і військову службу»  раніше засуджених осіб.
Наступне засідання відбудеться   8.10.14.  о  15.00.

кількість переглядів: 1355